In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

PVC vloer

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van PVC-vloeren, waar modern design hand in hand gaat met duurzaamheid en weinig onderhoud. Onder de PVC-vloeren vallen ook Luxe Vinyl Tegels (LVT), die dezelfde robuustheid en duurzaamheid bieden. Geniet van veelzijdigheid met een uitgebreid palet aan kleuren en ontwerpen, terwijl de keiharde toplaag garant staat voor indrukwekkende slijtvastheid en een levensduur tussen de 10 en 20 jaar!
Ontdek meer dan 10 vooraanstaande merken, waaronder toppers als Forbo, Tarkett, Gerflor, Cotap, Ambiant, Interface, Therdex, TFD, en INVICTUS. Onze gratis consultants bieden deskundig advies om de perfecte PVC-vloer, inclusief LVT-opties, te kiezen voor elke ruimte en ondervloer. Onze begeleiding omvat een zorgvuldige afweging van levensduur en toplaagkwaliteit. Voor project-PVC-vloeren, al vanaf €30 per m2 gelegd door onze vakmensen.

Welkom in de veelzijdige wereld van PVC-vloeren, inclusief LVT, waar eigenschappen zoals waterbestendigheid, slijtvastheid en geluidsabsorptie samenkomen voor optimaal comfort en prestaties. Ontdek de mogelijkheden en geef jouw ruimte een eigentijdse en praktische uitstraling met PVC-vloeren.
In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

De voordelen van een PVC of LVT vloer

Een PVC vloer heeft een lange levensduur door de harde toplaag
PVC vloeren zijn in meer dan 1000 verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar
Leverbaar in tegel- en plankformaat, visgraat, Hongaarse punt en kasteelplanken
Er zijn ook click en losleg varianten leverbaar, deze varianten zijn verhuisbaar en te recyclen
Een PVC vloer is bestand tegen extreem hoge vloerbelasting
PVC vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Stoffen en droog/nat dweilen is vaak al voldoende

Waarom voor SterVloeren kiezen?

Bij SterVloeren gaan we verder dan alleen vloeren leggen. We zijn niet zomaar een vloerenbedrijf; we zijn jouw betrouwbare partner in vloeroplossingen. Waarom met ons samenwerken? Laten we het uitleggen.

Vakmanschap en Toewijding:

Onze vakmensen zijn professionals met jarenlange ervaring, VCA-diploma's en een passie voor perfectie. Ze vormen het hart van ons bedrijf en leggen de basis voor duurzame vloeroplossingen.

Toegewijd Projectteam:

Bij SterVloeren heb je altijd een vast projectteam tot je beschikking. Een klantmanager staat klaar voor al je vragen, een consultant biedt deskundig advies over de juiste vloer, en een persoonlijke projectmanager begeleidt de uitvoering van begin tot eind.

Echte Vakmannen:

Onze vloerenleggers zijn de ware helden. Het leggen van een vloer is een vak apart, en bij SterVloeren waarderen we de expertise van onze senior vloerenleggers, die na jarenlange ervaring tot de besten behoren.

Langdurige Service:

Onze service gaat verder dan de initiële installatie. Met de gratis jaarlijkse vloerenmonitor controleren we gedurende 10 jaar of langer of alles nog naar wens is. Reparaties worden snel en kosteloos uitgevoerd, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Betrouwbare Garantie:

Bij SterVloeren ontvang je altijd 10 jaar garantie, en indien gewenst zelfs langer met een uitgebreide verzekering. We gaan grondig te werk, betrekken alle partijen en zorgen voor een transparant rapport.

ISO-9001 Kwaliteit:

Wij werken volgens vaste procedures en korte lijnen, ondersteund door ISO-9001 kwaliteitsnormen. Fouten komen voor, maar we beloven niet alleen eerlijkheid maar ook snelle oplossingen.

Klantgericht DNA:

Bij SterVloeren staat de klant centraal. Eerlijkheid, plezier in zakendoen, prijs-kwaliteitverhouding en het nakomen van beloftes behoren tot ons DNA. We streven ernaar altijd binnen de afgesproken tijd klaar te zijn.

Duurzaamheid:

Wij houden van duurzaamheid, omdat het goed is voor iedereen. Bij SterVloeren streven we naar vloeroplossingen die niet alleen esthetisch en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.
Kortom, SterVloeren gaat verder dan alleen vloeren leggen. We bieden een totaaloplossing, gedreven door vakmanschap, toewijding en een klantgericht DNA. Kies voor SterVloeren en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en betrouwbaarheid voor al je vloerbehoeften.

Wil jij weten wat jouw vloer precies gaat kosten?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 
24 uur een prijsopgave op maat
Offerte aanvragen
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Hoe gaan we te werk

Elke stap in dit proces wordt met zorg en aandacht doorlopen, met als doel je de ideale vloeroplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Advies en Consultatie

Zodra je contact met ons opneemt, zullen onze experts je benaderen voor een advies- en consultatiegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, eisen en de specifieke behoeften van de ruimte om de opdracht beter te begrijpen.

Vloerselectie

Op basis van ons advies, waarbij we rekening hebben gehouden met je budget en wensen, wordt de meest geschikte vloer geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment

Voormeting en Inspectie

Onze professionals voeren nauwkeurige metingen en inspecties bij jou op locatie uit om de benodigde hoeveelheden te bepalen en eventuele voorbereidende werkzaamheden vast te stellen.

Ondervloer Voorbereiding

Wanneer de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn voor het creëren van een optimale basis voor de nieuwe vloer, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Vakkundige Installatie

Onze ervaren vakmensen installeren de vloer met precisie en vakmanschap, rekening houdend met de specifieke vereisten van het gekozen vloertype.

Kwaliteitscontrole

Na installatie wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan onze hoge standaarden en aan jouw verwachtingen.

Oplevering en Nazorg

De opgeleverde vloer wordt aan jou gepresenteerd en er wordt nazorg geboden, waarbij eventuele vragen worden beantwoord en aanvullende informatie wordt verstrekt.

Veelgestelde vragen

Wat biedt SterVloeren aan?

SterVloeren is jouw toonaangevende partner in hoogwaardige bedrijfsvloeren. Ze leveren en plaatsen vloeroplossingen die voldoen aan de meest veeleisende zakelijke behoeften, met een focus op sectoren waar vloeren aan extreme normen moeten voldoen.

Welke soorten vloeren biedt SterVloeren aan?

SterVloeren biedt op maat gemaakte (vloeistofdichte) technische vloeren, pvc-klik vloeren, designvloeren en de benodigde accessoires voor verschillende sectoren.

Hoe verloopt het proces bij SterVloeren voor het selecteren en installeren van een vloer?

Het proces omvat advies en consultatie, vloerselectie op basis van budget en wensen, voormeting en inspectie op locatie, ondervloer voorbereiding indien nodig, vakkundige installatie, kwaliteitscontrole, oplevering, en nazorg.

Welke sectoren bedient SterVloeren?

SterVloeren bedient diverse sectoren, waaronder horeca, zorg, kantoor, onderwijs, bouw, garage, showroom, werkplaats, retail, leisure & cultuur, sport & recreatie, gezondheidszorg & welzijn.

Waar is SterVloeren beschikbaar?

SterVloeren is beschikbaar in heel Nederland en komt graag bij jouw bedrijf langs, ongeacht de locatie.

Hoeveel ervaring heeft SterVloeren in het leggen van bedrijfsvloeren?

Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise is SterVloeren gespecialiseerd in het leggen van diverse bedrijfsvloeren.

Biedt SterVloeren service buiten kantooruren?

Ja, SterVloeren biedt 24/7 service, aangepast aan jouw planning, inclusief in- en uitruimservice.

Wordt het in- en uitruimen van de locatie verzorgd door SterVloeren?

Ja, SterVloeren regelt het in- en uitruimen van je locatie, waardoor je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Is het inmeten van de benodigde ruimte kosteloos?

Ja, de experts van SterVloeren komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen kosteloos en correct uit te voeren.

Wat gebeurt er als de ondervloer niet geschikt is voor de nieuwe vloer?

Als de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op

Contact Informatie

info@stervloeren.nl
Stervloeren
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

In heel Nederland beschikbaar

Waar jouw bedrijf ook gevestigd is; wij komen graag bij je langs.

30+ Jaar ervaring en expertise

Meer dan 30 jaar vakmanschap vormt de basis van onze ruime ervaring met diverse bedrijfsvloeren.

24/7 Service

Altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. We passen ons aan jouw planning aan.

In en Uitruimservice

Laat het maar aan ons over! Wij regelen het in- en uitruimen van je locatie, zodat je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Kosteloos inmeten

Onze experts komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen correct uit te voeren.
Stervloeren© 2024 door Contentboer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram