In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

Kantoor

Ontdek de veelzijdigheid van SterVloeren, de specialist in vloeroplossingen die voldoen aan de hoogste eisen voor kantoren. Of het nu gaat om een zakelijk kantoor, een creatief ontwerpbureau of een modern co-working space, wij begrijpen dat elke kantooromgeving unieke uitdagingen kent.

In zakelijke kantoren, waar dagelijkse werkzaamheden zorgen voor constant heen en weer lopen, bieden onze vloeren de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid. Denk aan de soepele overgang van bureaustoelen en de behoefte aan een regelmatig schoonmaakregime.
In creatieve ontwerpbureaus, waar inspiratie en innovatie de boventoon voeren, voorzien onze vloeren in een functionele en stijlvolle basis. Bestand tegen intensief gebruik en klaar voor de dynamiek van een creatieve werkomgeving.

Voor moderne co-working spaces, waar verschillende bedrijven samenkomen, bieden onze vloeren een veelzijdige en slijtvaste oplossing. Ze zijn bestand tegen de dagelijkse stroom van mensen en activiteiten en leveren een duurzame en professionele uitstraling.

Of het nu gaat om een traditioneel kantoor, een creatief ontwerpbureau of een innovatieve co-working space, met meer dan 30 jaar ervaring staat SterVloeren klaar om advies te geven over de perfecte vloer die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw kantooromgeving.

Wil jij weten wat jouw vloer precies gaat kosten?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 
24 uur een prijsopgave op maat
Offerte aanvragen
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Kantoorvloeren: De Perfecte Balans Tussen Stijl en Functionaliteit

Bij het kiezen van vloeren voor kantoren zijn functionaliteit, esthetiek en comfort cruciaal. Kantoorvloeren moeten niet alleen bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, maar ook een aantrekkelijke uitstraling hebben en een comfortabele werkomgeving bieden. Er zijn verschillende opties beschikbaar, elk met unieke voordelen. Hier zullen we de essentiële factoren bespreken om rekening mee te houden bij het selecteren van de ideale vloer voor jouw kantoorruimte.

Comfort

Tapijt en tapijttegels zijn de ideale keuze voor kantoorruimten, waar comfort een prioriteit is. Met hun zachte textuur bieden ze een aangename loopervaring en zorgen ze voor een comfortabele werkomgeving. Daarnaast fungeren ze als geluidsdempers, verminderen ze de reflectie van geluid in de ruimte, waardoor een rustige en productieve sfeer ontstaat. De warmte-isolerende eigenschappen van tapijt dragen bij aan een aangename temperatuur, terwijl de diverse kleuren en patronen bijdragen aan een stijlvolle kantoorinrichting. Tapijt en tapijttegels bieden dus niet alleen comfort, maar ook functionaliteit en esthetiek voor een prettige werkomgeving.

Duurzaamheid

Het kiezen van een duurzame vloeroplossing voor kantoorruimtes is van cruciaal belang voor een milieubewuste en langdurige investering. PVC-vloeren bieden duurzaamheid en onderhoudsgemak, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Tapijt, met zijn isolerende eigenschappen, draagt niet alleen bij aan het comfort maar ook aan energiebesparing. Betonlook vloeren zijn ideaal vanwege hun lange levensduur en eenvoudige onderhoud, waardoor ze een ecologisch verantwoorde keuze zijn die stijl en functionaliteit combineert voor een duurzame kantooromgeving.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij de keuze van kantoorvloeren. Het is cruciaal om vloeren te selecteren die veilig zijn voor medewerkers om op te lopen en uitglijden te voorkomen. Alle kantoorvloeren in ons assortiment zijn voorzien van antislip-eigenschappen, waarbij sommige vloeren een nog verhoogd niveau van grip bieden om maximale veiligheid te waarborgen.

Comfort en Gebruiksgemak

Comfort en gebruiksgemak zijn essentiële overweging bij het selecteren van vloeren voor kantoorruimtes. Gezien de aanzienlijke tijd die medewerkers er doorbrengen, is het van groot belang dat de vloer comfortabel is om op te lopen en te zitten. Onze keuze omvat vloeren die zowel veerkrachtig als comfortabel zijn, waaronder PVC-vloeren en tapijttegels. Deze bieden niet alleen een duurzame oplossing, maar zorgen ook voor het nodige comfort voor patiënten en medewerkers in de zorg.

Wat mag je verwachten van onze dienstverlening voor Zorgvloeren?

Naast onze competitieve prijzen staat onze service centraal. Wat houdt deze service precies in?
Onze teams zijn 24/7 beschikbaar, ook in het weekend.
Een PVC vloer is bestand tegen extreem hoge vloerbelasting
PVC vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Stoffen en droog/nat dweilen is vaak al voldoende
Met deze aanpak kun je te allen tijde ongestoord doorgaan met je werkzaamheden, waarbij we ervoor zorgen dat je zo min mogelijk overlast ervaart bij het plaatsen van nieuwe Zorgvloeren.

Voor deskundig advies op maat ben je bij ons aan het juiste adres

Bij de keuze van een kantoorvloer spelen factoren zoals comfort, duurzaamheid, geluidsabsorptie en veiligheid een cruciale rol. Ons assortiment omvat diverse opties, waaronder tapijt, betonlookvloeren, tapijttegels, vinyl- en PVC vloeren. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke vloer het beste aansluit bij jouw specifieke kantoorbehoeften.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom staan onze specialisten klaar om je te assisteren bij het kiezen van het beste product voor jouw project. Of je nu al een specifieke vloer in gedachten hebt of nog helemaal zoekende bent, onze experts geven graag advies om je te begeleiden naar de juiste vloer. Neem contact met ons op!
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Stervloeren in het nieuws

Rico Verhoeven en Stervloeren verslaan samen jongerenprobleem

tervloeren, een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeren, heeft recentelijk een bijzondere samenwerking aangekondigd met kickbokser en wereldkampioen Rico Verhoeven. Onder leiding van directeur Nick Manvis zal Stervloeren de vloeren sponsoren voor een huis in Halsteren waar Verhoeven uithuis geplaatste jongeren wil gaan plaatsen. Dit initiatief heeft als doel om deze jongeren een plek te bieden waar zij tot rust kunnen komen en zichzelf kunnen ontwikkelen, om zo weer sterk in de maatschappij te kunnen staan.

Het idee voor dit project is ontstaan toen Verhoeven in contact kwam met Nick Manvis, een oude jeugdvriend van de familie Verhoeven en tevens directeur van Stervloeren. Na het horen van Verhoevens plannen om een huis te openen voor uithuis geplaatste jongeren, bood Manvis meteen zijn hulp aan. “Het is hartverscheurend om te zien dat er zoveel jongeren in de samenleving zijn die geen stabiele thuisbasis hebben en niet de juiste kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom zetten we ons graag in om dit project te ondersteunen en bij te dragen aan een betere toekomst voor deze jongeren.” aldus Manvis.
Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Hoe gaan we te werk

Elke stap in dit proces wordt met zorg en aandacht doorlopen, met als doel je de ideale vloeroplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Advies en Consultatie

Zodra je contact met ons opneemt, zullen onze experts je benaderen voor een advies- en consultatiegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, eisen en de specifieke behoeften van de ruimte om de opdracht beter te begrijpen.

Vloerselectie

Op basis van ons advies, waarbij we rekening hebben gehouden met je budget en wensen, wordt de meest geschikte vloer geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment

Voormeting en Inspectie

Onze professionals voeren nauwkeurige metingen en inspecties bij jou op locatie uit om de benodigde hoeveelheden te bepalen en eventuele voorbereidende werkzaamheden vast te stellen.

Ondervloer Voorbereiding

Wanneer de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn voor het creëren van een optimale basis voor de nieuwe vloer, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Vakkundige Installatie

Onze ervaren vakmensen installeren de vloer met precisie en vakmanschap, rekening houdend met de specifieke vereisten van het gekozen vloertype.

Kwaliteitscontrole

Na installatie wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan onze hoge standaarden en aan jouw verwachtingen.

Oplevering en Nazorg

De opgeleverde vloer wordt aan jou gepresenteerd en er wordt nazorg geboden, waarbij eventuele vragen worden beantwoord en aanvullende informatie wordt verstrekt.

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op

Contact Informatie

info@stervloeren.nl
Stervloeren
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

In heel Nederland beschikbaar

Waar jouw bedrijf ook gevestigd is; wij komen graag bij je langs.

30+ Jaar ervaring en expertise

Meer dan 30 jaar vakmanschap vormt de basis van onze ruime ervaring met diverse bedrijfsvloeren.

24/7 Service

Altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. We passen ons aan jouw planning aan.

In en Uitruimservice

Laat het maar aan ons over! Wij regelen het in- en uitruimen van je locatie, zodat je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Kosteloos inmeten

Onze experts komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen correct uit te voeren.
Stervloeren© 2024 door Contentboer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram