In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

Zorg

Ontdek de veelzijdigheid van SterVloeren, de specialist in vloeroplossingen die aan de hoogste eisen voldoen voor de zorgsector. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een revalidatiecentrum, of een medische praktijk, wij begrijpen dat elke zorgomgeving unieke uitdagingen kent.

In ziekenhuizen, waar constante loop over de gangen en ontvangstruimtes is, bieden onze vloeren de perfecte mix van stijl en duurzaamheid. Denk aan de soepele overgang van rolstoelen en de regelmatige schoonmaakroutine.
In zorginstellingen, waar de vloeren dagelijks worden blootgesteld aan morsingen van vloeistoffen, de constante beweging van patiënten, meubels, medische apparatuur en personeel, voldoen onze vloeren aan strenge duurzaamheidsnormen. Hier verschaffen onze vloeren niet alleen esthetische waarde, maar ook praktisch gemak dankzij oppervlakken die eenvoudig te reinigen en slijtvast zijn.

In revalidatiecentra, waar intensief gebruik en hoge verkeersintensiteit heersen, bieden onze vloeren de nodige stevigheid voor een actieve omgeving. Bestand tegen enorme belasting en klaar voor de dagelijkse revalidatieactiviteiten.

Voor medische praktijken, waar traditionele vloeren worden vervangen door onze PVC- of linoleumvloeren, openen zich diverse mogelijkheden voor creatieve ontwerpen. Denk aan opvallende patronen en kleuren die passen bij de professionele en functionele sfeer van een medische praktijk. Met meer dan 30 jaar ervaring staat SterVloeren klaar om advies te geven over de perfecte vloer die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw zorginstelling.

Wil jij weten wat jouw vloer precies gaat kosten?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 
24 uur een prijsopgave op maat
Offerte aanvragen
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Diverse Zorgvloeren in alle Stijlen

Zorgvloeren moeten aan diverse criteria voldoen, zoals slijtvastheid, eenvoudige reiniging en hygiëne voor patiënten en medewerkers. Met verschillende vloeropties beschikbaar, elk met specifieke eigenschappen en voordelen, bespreken we op deze pagina de cruciale overwegingen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw zorginstelling.

Hygiëne

Hygiëne is van cruciaal belang bij het selecteren van vloeren voor de zorg. In zorginstellingen moeten vloeren eenvoudig te reinigen zijn, bestand zijn tegen water, reinigingsmiddelen en soms zelfs agressieve ontsmettingsmiddelen. PVC-vloeren, vinyl, rubber en marmoleum zijn uitstekende keuzes vanwege hun gemakkelijke reiniging en het vermogen om geen vuil of bacteriën vast te houden. Bovendien zijn ze bestand tegen verschillende chemicaliën en desinfecterende middelen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de specifieke hygiënische eisen van zorginstellingen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en slijtvastheid spelen een essentiële rol bij de keuze van vloeren voor zorginstellingen, gezien de constante beweging van patiënten en medewerkers die een vloer aan veelvuldige slijtage blootstellen. Homogene PVC-vloeren, en PVC-vloeren in het algemeen, zijn opnieuw een uitstekende keuze vanwege hun slijtvaste eigenschappen en duurzaamheid. Deze vloeren kunnen goed omgaan met de dagelijkse drukte, zijn bestand tegen krassen en deuken, waardoor ze perfect zijn voor de intensieve omgeving van zorginstellingen.

Veiligheid

Veiligheid is een cruciale overweging bij het selecteren van vloeren voor zorginstellingen. Het is essentieel dat de vloer slipvrij is om ongelukken zoals uitglijden en vallen te voorkomen, waardoor een veilige omgeving wordt gegarandeerd voor zowel patiënten als medewerkers. Onze selectie omvat enkel vloeren die voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen voor gebruik in de zorg. PVC-vloeren en vinyl tegels zijn voorzien van een antislipoppervlak, gemeten met de R-waarde, wat extra zekerheid biedt en zorgt voor een veilige omgeving in de zorgomgeving.

Comfort en Gebruiksgemak

Comfort is een essentiële overweging bij het selecteren van vloeren voor zorginstellingen. Gezien de aanzienlijke tijd die patiënten in zorgomgevingen doorbrengen, is het van groot belang dat de vloer comfortabel is om op te lopen en te zitten. Onze keuze omvat vloeren die zowel veerkrachtig als comfortabel zijn, waaronder PVC-vloeren en tapijttegels. Deze bieden niet alleen een duurzame oplossing, maar zorgen ook voor het nodige comfort voor patiënten en medewerkers in de zorg.

Wat mag je verwachten van onze dienstverlening voor Zorgvloeren?

Naast onze competitieve prijzen staat onze service centraal. Wat houdt deze service precies in?
Onze teams zijn 24/7 beschikbaar, ook in het weekend.
Een PVC vloer is bestand tegen extreem hoge vloerbelasting
PVC vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Stoffen en droog/nat dweilen is vaak al voldoende
Met deze aanpak kun je te allen tijde ongestoord doorgaan met je werkzaamheden, waarbij we ervoor zorgen dat je zo min mogelijk overlast ervaart bij het plaatsen van nieuwe Zorgvloeren.

Ontvang persoonlijk advies van onze experts?

Bij de selectie van vloeren voor zorginstellingen spelen hygiëne, slijtvastheid, veiligheid en comfort een cruciale rol. PVC-vloeren, rubber en marmoleum tegels zijn uitstekende keuzes, omdat ze aan al deze eisen voldoen en bovendien duurzaam en kostenefficiënt zijn. Met deze opties bieden we niet alleen vloeren die aan strenge normen voldoen, maar ook oplossingen die lang meegaan en binnen budget blijven.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom staan onze specialisten klaar om je te assisteren bij het kiezen van het beste product voor jouw project. Of je nu al een specifieke vloer in gedachten hebt of nog helemaal zoekende bent, onze experts geven graag advies om je te begeleiden naar de juiste vloer. Neem contact met ons op!
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Stervloeren in het nieuws

Rico Verhoeven en Stervloeren verslaan samen jongerenprobleem

tervloeren, een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeren, heeft recentelijk een bijzondere samenwerking aangekondigd met kickbokser en wereldkampioen Rico Verhoeven. Onder leiding van directeur Nick Manvis zal Stervloeren de vloeren sponsoren voor een huis in Halsteren waar Verhoeven uithuis geplaatste jongeren wil gaan plaatsen. Dit initiatief heeft als doel om deze jongeren een plek te bieden waar zij tot rust kunnen komen en zichzelf kunnen ontwikkelen, om zo weer sterk in de maatschappij te kunnen staan.

Het idee voor dit project is ontstaan toen Verhoeven in contact kwam met Nick Manvis, een oude jeugdvriend van de familie Verhoeven en tevens directeur van Stervloeren. Na het horen van Verhoevens plannen om een huis te openen voor uithuis geplaatste jongeren, bood Manvis meteen zijn hulp aan. “Het is hartverscheurend om te zien dat er zoveel jongeren in de samenleving zijn die geen stabiele thuisbasis hebben en niet de juiste kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom zetten we ons graag in om dit project te ondersteunen en bij te dragen aan een betere toekomst voor deze jongeren.” aldus Manvis.
Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Hoe gaan we te werk

Elke stap in dit proces wordt met zorg en aandacht doorlopen, met als doel je de ideale vloeroplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Advies en Consultatie

Zodra je contact met ons opneemt, zullen onze experts je benaderen voor een advies- en consultatiegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, eisen en de specifieke behoeften van de ruimte om de opdracht beter te begrijpen.

Vloerselectie

Op basis van ons advies, waarbij we rekening hebben gehouden met je budget en wensen, wordt de meest geschikte vloer geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment

Voormeting en Inspectie

Onze professionals voeren nauwkeurige metingen en inspecties bij jou op locatie uit om de benodigde hoeveelheden te bepalen en eventuele voorbereidende werkzaamheden vast te stellen.

Ondervloer Voorbereiding

Wanneer de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn voor het creëren van een optimale basis voor de nieuwe vloer, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Vakkundige Installatie

Onze ervaren vakmensen installeren de vloer met precisie en vakmanschap, rekening houdend met de specifieke vereisten van het gekozen vloertype.

Kwaliteitscontrole

Na installatie wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan onze hoge standaarden en aan jouw verwachtingen.

Oplevering en Nazorg

De opgeleverde vloer wordt aan jou gepresenteerd en er wordt nazorg geboden, waarbij eventuele vragen worden beantwoord en aanvullende informatie wordt verstrekt.

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op

Contact Informatie

info@stervloeren.nl
Stervloeren
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

In heel Nederland beschikbaar

Waar jouw bedrijf ook gevestigd is; wij komen graag bij je langs.

30+ Jaar ervaring en expertise

Meer dan 30 jaar vakmanschap vormt de basis van onze ruime ervaring met diverse bedrijfsvloeren.

24/7 Service

Altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. We passen ons aan jouw planning aan.

In en Uitruimservice

Laat het maar aan ons over! Wij regelen het in- en uitruimen van je locatie, zodat je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Kosteloos inmeten

Onze experts komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen correct uit te voeren.
Stervloeren© 2024 door Contentboer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram