Over Ons

Welkom bij Stervloeren: de belichaming van vakmanschap en expertise in projectvloeren. Al meer dan veertig jaar geleden opgericht door de visionaire Hans Manvis, heeft ons bedrijf een onwrikbare reputatie opgebouwd als een vooraanstaande specialist in Nederland voor diverse projectvloertoepassingen. Of het nu gaat om horeca, kantoorpanden of fabriekshallen, Stervloeren is de naam die synoniem staat voor vakkundige vloerinstallaties.

Drie jaar geleden hebben de twee zonen van Hans, Nick en Johnny Manvis, het roer overgenomen en het bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht. Onder hun leiding is Stervloeren geëvolueerd tot een vooraanstaande speler in de wereld van projectvloeren, met een uitgebreid team dat uitblinkt in kwaliteit en professionaliteit.
Ondanks deze groei behouden we altijd het kritische oog van Hans en de traditionele vakmanschap die diep in het DNA van ons bedrijf geworteld zijn. Deze waarden drijven ons nog steeds en staan garant voor de ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail die elke vloerinstallatie van Stervloeren kenmerken.

Bij Stervloeren streven we ernaar om niet alleen vloeren te leggen, maar ook om een blijvende indruk te maken. Onze passie voor perfectie, gecombineerd met decennialange ervaring, staat garant voor vloeren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch en duurzaam.

We nodigen u uit om onze portfolio te verkennen en te ontdekken hoe Stervloeren een verschil kan maken in uw project. We kijken ernaar uit om samen met u een vloer te creëren die zowel vakmanschap als klasse uitstraalt.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Stervloeren

Wil jij weten wat jouw vloer precies gaat kosten?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 
24 uur een prijsopgave op maat
Offerte aanvragen
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Gepassioneerd in ons Werk

Bij SterVloeren zijn we gedreven door een diepe passie voor ons werk en streven we voortdurend naar excellentie. Onze trots ligt in de kwaliteit van de vloeroplossingen die we bieden en de solide reputatie die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Om deze reputatie te handhaven, werken we uitsluitend met een uitgebreid assortiment professionele producten afkomstig van gerenommeerde merken en fabrikanten.

Vakmanschap bij SterVloeren

Bij SterVloeren koesteren we vakmanschap. Onze toegewijde vakmensen, veelal al jarenlang verbonden aan ons bedrijf, brengen niet alleen technische kunde mee, maar ook passie voor hun ambacht. Met een VCA-certificering en vakdiploma's op zak, beschikken ze over de nodige expertise. Velen van hen zijn zelfs intern opgeleid tot meestervloerenlegger.

Onze vakmensen worden gedreven door plezier in hun werk, wat resulteert in hoogwaardige vloeroplossingen. Ze worden aangestuurd door een lokale projectmanager, waardoor we efficiënte communicatielijnen behouden. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees verder hieronder.

Hoe gaan we te werk

Elke stap in dit proces wordt met zorg en aandacht doorlopen, met als doel je de ideale vloeroplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Advies en Consultatie

Zodra je contact met ons opneemt, zullen onze experts je benaderen voor een advies- en consultatiegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, eisen en de specifieke behoeften van de ruimte om de opdracht beter te begrijpen.

Vloerselectie

Op basis van ons advies, waarbij we rekening hebben gehouden met je budget en wensen, wordt de meest geschikte vloer geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment

Voormeting en Inspectie

Onze professionals voeren nauwkeurige metingen en inspecties bij jou op locatie uit om de benodigde hoeveelheden te bepalen en eventuele voorbereidende werkzaamheden vast te stellen.

Ondervloer Voorbereiding

Wanneer de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn voor het creëren van een optimale basis voor de nieuwe vloer, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Vakkundige Installatie

Onze ervaren vakmensen installeren de vloer met precisie en vakmanschap, rekening houdend met de specifieke vereisten van het gekozen vloertype.

Kwaliteitscontrole

Na installatie wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan onze hoge standaarden en aan jouw verwachtingen.

Oplevering en Nazorg

De opgeleverde vloer wordt aan jou gepresenteerd en er wordt nazorg geboden, waarbij eventuele vragen worden beantwoord en aanvullende informatie wordt verstrekt.

Stervloeren in het nieuws

Rico Verhoeven en Stervloeren verslaan samen jongerenprobleem

tervloeren, een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeren, heeft recentelijk een bijzondere samenwerking aangekondigd met kickbokser en wereldkampioen Rico Verhoeven. Onder leiding van directeur Nick Manvis zal Stervloeren de vloeren sponsoren voor een huis in Halsteren waar Verhoeven uithuis geplaatste jongeren wil gaan plaatsen. Dit initiatief heeft als doel om deze jongeren een plek te bieden waar zij tot rust kunnen komen en zichzelf kunnen ontwikkelen, om zo weer sterk in de maatschappij te kunnen staan.

Het idee voor dit project is ontstaan toen Verhoeven in contact kwam met Nick Manvis, een oude jeugdvriend van de familie Verhoeven en tevens directeur van Stervloeren. Na het horen van Verhoevens plannen om een huis te openen voor uithuis geplaatste jongeren, bood Manvis meteen zijn hulp aan. “Het is hartverscheurend om te zien dat er zoveel jongeren in de samenleving zijn die geen stabiele thuisbasis hebben en niet de juiste kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom zetten we ons graag in om dit project te ondersteunen en bij te dragen aan een betere toekomst voor deze jongeren.” aldus Manvis.
Lees meer

In heel Nederland beschikbaar

Waar jouw bedrijf ook gevestigd is; wij komen graag bij je langs.

30+ Jaar ervaring en expertise

Meer dan 30 jaar vakmanschap vormt de basis van onze ruime ervaring met diverse bedrijfsvloeren.

24/7 Service

Altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. We passen ons aan jouw planning aan.

In en Uitruimservice

Laat het maar aan ons over! Wij regelen het in- en uitruimen van je locatie, zodat je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Kosteloos inmeten

Onze experts komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen correct uit te voeren.
Stervloeren© 2024 door Contentboer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram