In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

Onderwijs

Ontdek de diversiteit van SterVloeren, de specialist in vloeroplossingen die voldoen aan de hoogste eisen voor onderwijsinstellingen. Of het nu gaat om een basisschool, een middelbare school of een hoger onderwijsinstelling, wij begrijpen dat elke educatieve omgeving unieke behoeften heeft.

In scholen, waar dagelijkse activiteiten leiden tot constante beweging van leerlingen en personeel, bieden onze vloeren de ideale combinatie van duurzaamheid en esthetiek. Denk aan soepele overgangen van klaslokalen naar gangen en de behoefte aan eenvoudig te onderhouden vloeren.
Voor middelbare scholen, waar diverse activiteiten en verkeer van leerlingen heersen, bieden onze vloeren een functionele en stijlvolle oplossing. Bestand tegen intensief gebruik en klaar voor de dynamiek van een educatieve omgeving.

In hoger onderwijsinstellingen, waar verschillende disciplines samenkomen, bieden onze vloeren veelzijdigheid en duurzaamheid. Ze weerstaan de dagelijkse stroom van studenten en activiteiten en zorgen voor een professionele uitstraling.

Of het nu gaat om basisscholen, middelbare scholen of hoger onderwijsinstellingen, met meer dan 30 jaar ervaring staat SterVloeren klaar om advies te geven over de perfecte vloer die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw onderwijsomgeving.

Wil jij weten wat jouw vloer precies gaat kosten?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 
24 uur een prijsopgave op maat
Offerte aanvragen
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Akoestisch Comfort in Onderwijsruimten

Een optimaal geluidsbeheer is van cruciaal belang in het onderwijs. Vloeren in onderwijsomgevingen moeten daarom geluid absorberen om hinderlijke echo's en lawaai te minimaliseren. Hoewel tapijttegels en vloerbedekking uitstekend geluid absorberen, kunnen ze minder slijtvast zijn en vragen om intensiever onderhoud. PVC-vloeren, rubber en marmoleum bieden ook uitstekende akoestische eigenschappen en zijn eenvoudig te onderhouden, waardoor een harmonieuze en stille leeromgeving wordt gecreëerd.

Onderhoud

Eenvoudig Onderhoud voor Onderwijsvloeren. Een zorgvuldige keuze van vloeren in het onderwijs houdt ook rekening met het aspect van onderhoud. In de dynamische omgeving van een school is het van essentieel belang dat de vloer regelmatig schoongemaakt kan worden. Daarom is het cruciaal om een vloer te selecteren die gemakkelijk te reinigen is en bestand is tegen water en schoonmaakmiddelen. PVC-vloeren en rubber zijn uitstekende keuzes, omdat ze niet alleen eenvoudig te reinigen zijn, maar ook bestand zijn tegen de effecten van schoonmaakmiddelen. Marmoleum, met zijn robuuste beschermlaag, mag niet over het hoofd worden gezien, want deze klassieker staat bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak in de schoolomgeving.

Slijtvastheid

Robuuste Onderwijsvloeren: Slijtvast en Onderhoudsvriendelijk. Bij het selecteren van vloeren voor educatieve doeleinden, zijn slijtvastheid en onderhoudsgevoeligheid cruciale overwegingen. De dagelijkse voetstappen van honderden studenten en docenten eisen een vloer die bestand is tegen slijtage en schade. Zachte vloerbedekkingen en houten vloeren kunnen hier minder geschikt voor zijn. Aan de andere kant bieden PVC-vloeren, marmoleum (linoleum), en rubber uitermate duurzame oplossingen die lang meegaan. Tapijttegels zijn tegenwoordig ook een uitstekende keuze voor scholen, met innovaties zoals de Airmaster, die zelfs fijnstof uit de lucht vasthoudt en zo bijdraagt aan een gezondere leeromgeving.

Comfort

Comfortabel Leren met Onderwijsvloeren. Naast functionaliteit en akoestiek speelt comfort een belangrijke rol bij het kiezen van vloeren voor onderwijsinstellingen. Studenten en docenten spenderen aanzienlijke tijd op de vloer, daarom is het van groot belang dat deze comfortabel is om op te lopen en te zitten. PVC-vloeren, marmoleum en rubber bieden veerkracht en zorgen voor een comfortabele leeromgeving. Tapijttegels, bekend om hun uitstekende akoestische eigenschappen, voegen niet alleen comfort toe, maar creëren ook een warme en gastvrije sfeer in het schoolgebouw.

Wat mag je verwachten van onze dienstverlening voor Onderwijsvloeren?

Naast onze competitieve prijzen staat onze service centraal. Wat houdt deze service precies in?
Onze teams zijn 24/7 beschikbaar, ook in het weekend.
Een PVC vloer is bestand tegen extreem hoge vloerbelasting
PVC vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Stoffen en droog/nat dweilen is vaak al voldoende
Met deze aanpak kun je te allen tijde ongestoord doorgaan met je werkzaamheden, waarbij we ervoor zorgen dat je zo min mogelijk overlast ervaart bij het plaatsen van nieuwe Onderwijsvloeren.

Voor deskundig advies op maat ben je bij ons aan het juiste adres

Bij de keuze van een onderwijsvloer spelen factoren zoals comfort, duurzaamheid, geluidsabsorptie en veiligheid een cruciale rol. Ons assortiment omvat diverse opties, waaronder tapijt, betonlookvloeren, tapijttegels, vinyl- en PVC vloeren. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke vloer het beste aansluit bij jouw specifieke kantoorbehoeften.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom staan onze specialisten klaar om je te assisteren bij het kiezen van het beste product voor jouw project. Of je nu al een specifieke vloer in gedachten hebt of nog helemaal zoekende bent, onze experts geven graag advies om je te begeleiden naar de juiste vloer. Neem contact met ons op!
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Stervloeren in het nieuws

Rico Verhoeven en Stervloeren verslaan samen jongerenprobleem

tervloeren, een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeren, heeft recentelijk een bijzondere samenwerking aangekondigd met kickbokser en wereldkampioen Rico Verhoeven. Onder leiding van directeur Nick Manvis zal Stervloeren de vloeren sponsoren voor een huis in Halsteren waar Verhoeven uithuis geplaatste jongeren wil gaan plaatsen. Dit initiatief heeft als doel om deze jongeren een plek te bieden waar zij tot rust kunnen komen en zichzelf kunnen ontwikkelen, om zo weer sterk in de maatschappij te kunnen staan.

Het idee voor dit project is ontstaan toen Verhoeven in contact kwam met Nick Manvis, een oude jeugdvriend van de familie Verhoeven en tevens directeur van Stervloeren. Na het horen van Verhoevens plannen om een huis te openen voor uithuis geplaatste jongeren, bood Manvis meteen zijn hulp aan. “Het is hartverscheurend om te zien dat er zoveel jongeren in de samenleving zijn die geen stabiele thuisbasis hebben en niet de juiste kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom zetten we ons graag in om dit project te ondersteunen en bij te dragen aan een betere toekomst voor deze jongeren.” aldus Manvis.
Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Hoe gaan we te werk

Elke stap in dit proces wordt met zorg en aandacht doorlopen, met als doel je de ideale vloeroplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Advies en Consultatie

Zodra je contact met ons opneemt, zullen onze experts je benaderen voor een advies- en consultatiegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, eisen en de specifieke behoeften van de ruimte om de opdracht beter te begrijpen.

Vloerselectie

Op basis van ons advies, waarbij we rekening hebben gehouden met je budget en wensen, wordt de meest geschikte vloer geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment

Voormeting en Inspectie

Onze professionals voeren nauwkeurige metingen en inspecties bij jou op locatie uit om de benodigde hoeveelheden te bepalen en eventuele voorbereidende werkzaamheden vast te stellen.

Ondervloer Voorbereiding

Wanneer de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn voor het creëren van een optimale basis voor de nieuwe vloer, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Vakkundige Installatie

Onze ervaren vakmensen installeren de vloer met precisie en vakmanschap, rekening houdend met de specifieke vereisten van het gekozen vloertype.

Kwaliteitscontrole

Na installatie wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan onze hoge standaarden en aan jouw verwachtingen.

Oplevering en Nazorg

De opgeleverde vloer wordt aan jou gepresenteerd en er wordt nazorg geboden, waarbij eventuele vragen worden beantwoord en aanvullende informatie wordt verstrekt.

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op

Contact Informatie

info@stervloeren.nl
Stervloeren
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

In heel Nederland beschikbaar

Waar jouw bedrijf ook gevestigd is; wij komen graag bij je langs.

30+ Jaar ervaring en expertise

Meer dan 30 jaar vakmanschap vormt de basis van onze ruime ervaring met diverse bedrijfsvloeren.

24/7 Service

Altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. We passen ons aan jouw planning aan.

In en Uitruimservice

Laat het maar aan ons over! Wij regelen het in- en uitruimen van je locatie, zodat je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Kosteloos inmeten

Onze experts komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen correct uit te voeren.
Stervloeren© 2024 door Contentboer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram