In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

Projecttapijt / Tapijttegels

Ontdek de veelzijdige wereld van projecttapijt en tapijttegels, waar moderne zachtheid hand in hand gaat met warmte en comfort. Geen enkele vloerbedekking biedt zoveel mogelijkheden als projecttapijt. Het brengt niet alleen comfort in je werkomgeving, maar zorgt ook voor een behaaglijk gevoel. Projecttapijt is geluiddempend, zacht onder de voeten en draagt bij aan een verbeterd binnenklimaat. Het geeft jouw werkplek een levendige uitstraling!
Bij Stervloeren bieden we twee soorten projecttapijt aan: tapijt op rol en tapijttegels. Beide varianten zijn vervaardigd voor zware projectkwaliteit en zijn robuust genoeg voor gebruik in kantoren en openbare ruimtes. Tapijttegels hebben als voordeel dat ze modulair zijn, waardoor je bij beschadiging eenvoudig een tegel kunt vervangen. Wil je ook genieten van zo'n warme, geluiddempende vloer voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vul direct ons offerteformulier in!
In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

De voordelen van projecttapijt / tapijttegels

Duurzaamheid: 
Projecttapijt heeft een robuuste structuur die zorgt voor een lange levensduur, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik in commerciële omgevingen.
Kleurvariatie: 
Met een breed kleurenpalet biedt projecttapijt meer dan genoeg opties om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van elke ruimte, waardoor ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos zijn.
Formaatdiversiteit: 
Projecttapijt is verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder tegelvormen, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende ontwerpstijlen, van strak en modern tot klassiek en traditioneel.
Installatieopties: 
Net als PVC en LVT biedt projecttapijt ook installatieopties zoals click- en loslegvarianten. Dit maakt ze niet alleen verhuisbaar, maar bevordert ook het recyclen voor een duurzamere keuze.
Bestand tegen Belasting: 
Projecttapijt is ontworpen om bestand te zijn tegen hoge belasting, wat het ideaal maakt voor commerciële ruimtes waar dagelijks veel verkeer is.
Onderhoudsgemak:
Projecttapijt is over het algemeen onderhoudsarm. Stofzuigen en af en toe reinigen zijn vaak voldoende om de tapijttegels in optimale conditie te houden, wat bijdraagt aan een eenvoudige schoonmaakroutine.

Waarom voor SterVloeren kiezen?

Bij SterVloeren gaan we verder dan alleen vloeren leggen. We zijn niet zomaar een vloerenbedrijf; we zijn jouw betrouwbare partner in vloeroplossingen. Waarom met ons samenwerken? Laten we het uitleggen.

Vakmanschap en Toewijding:

Onze vakmensen zijn professionals met jarenlange ervaring, VCA-diploma's en een passie voor perfectie. Ze vormen het hart van ons bedrijf en leggen de basis voor duurzame vloeroplossingen.

Toegewijd Projectteam:

Bij SterVloeren heb je altijd een vast projectteam tot je beschikking. Een klantmanager staat klaar voor al je vragen, een consultant biedt deskundig advies over de juiste vloer, en een persoonlijke projectmanager begeleidt de uitvoering van begin tot eind.

Echte Vakmannen:

Onze vloerenleggers zijn de ware helden. Het leggen van een vloer is een vak apart, en bij SterVloeren waarderen we de expertise van onze senior vloerenleggers, die na jarenlange ervaring tot de besten behoren.

Langdurige Service:

Onze service gaat verder dan de initiële installatie. Met de gratis jaarlijkse vloerenmonitor controleren we gedurende 10 jaar of langer of alles nog naar wens is. Reparaties worden snel en kosteloos uitgevoerd, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Betrouwbare Garantie:

Bij SterVloeren ontvang je altijd 10 jaar garantie, en indien gewenst zelfs langer met een uitgebreide verzekering. We gaan grondig te werk, betrekken alle partijen en zorgen voor een transparant rapport.

ISO-9001 Kwaliteit:

Wij werken volgens vaste procedures en korte lijnen, ondersteund door ISO-9001 kwaliteitsnormen. Fouten komen voor, maar we beloven niet alleen eerlijkheid maar ook snelle oplossingen.

Klantgericht DNA:

Bij SterVloeren staat de klant centraal. Eerlijkheid, plezier in zakendoen, prijs-kwaliteitverhouding en het nakomen van beloftes behoren tot ons DNA. We streven ernaar altijd binnen de afgesproken tijd klaar te zijn.

Duurzaamheid:

Wij houden van duurzaamheid, omdat het goed is voor iedereen. Bij SterVloeren streven we naar vloeroplossingen die niet alleen esthetisch en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.
Kortom, SterVloeren gaat verder dan alleen vloeren leggen. We bieden een totaaloplossing, gedreven door vakmanschap, toewijding en een klantgericht DNA. Kies voor SterVloeren en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en betrouwbaarheid voor al je vloerbehoeften.

Wil jij weten wat jouw vloer precies gaat kosten?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 
24 uur een prijsopgave op maat
Offerte aanvragen
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Hoe gaan we te werk

Elke stap in dit proces wordt met zorg en aandacht doorlopen, met als doel je de ideale vloeroplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Advies en Consultatie

Zodra je contact met ons opneemt, zullen onze experts je benaderen voor een advies- en consultatiegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, eisen en de specifieke behoeften van de ruimte om de opdracht beter te begrijpen.

Vloerselectie

Op basis van ons advies, waarbij we rekening hebben gehouden met je budget en wensen, wordt de meest geschikte vloer geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment

Voormeting en Inspectie

Onze professionals voeren nauwkeurige metingen en inspecties bij jou op locatie uit om de benodigde hoeveelheden te bepalen en eventuele voorbereidende werkzaamheden vast te stellen.

Ondervloer Voorbereiding

Wanneer de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn voor het creëren van een optimale basis voor de nieuwe vloer, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Vakkundige Installatie

Onze ervaren vakmensen installeren de vloer met precisie en vakmanschap, rekening houdend met de specifieke vereisten van het gekozen vloertype.

Kwaliteitscontrole

Na installatie wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan onze hoge standaarden en aan jouw verwachtingen.

Oplevering en Nazorg

De opgeleverde vloer wordt aan jou gepresenteerd en er wordt nazorg geboden, waarbij eventuele vragen worden beantwoord en aanvullende informatie wordt verstrekt.

Veelgestelde vragen

Wat biedt SterVloeren aan?

SterVloeren is jouw toonaangevende partner in hoogwaardige bedrijfsvloeren. Ze leveren en plaatsen vloeroplossingen die voldoen aan de meest veeleisende zakelijke behoeften, met een focus op sectoren waar vloeren aan extreme normen moeten voldoen.

Welke soorten vloeren biedt SterVloeren aan?

SterVloeren biedt op maat gemaakte (vloeistofdichte) technische vloeren, pvc-klik vloeren, designvloeren en de benodigde accessoires voor verschillende sectoren.

Hoe verloopt het proces bij SterVloeren voor het selecteren en installeren van een vloer?

Het proces omvat advies en consultatie, vloerselectie op basis van budget en wensen, voormeting en inspectie op locatie, ondervloer voorbereiding indien nodig, vakkundige installatie, kwaliteitscontrole, oplevering, en nazorg.

Welke sectoren bedient SterVloeren?

SterVloeren bedient diverse sectoren, waaronder horeca, zorg, kantoor, onderwijs, bouw, garage, showroom, werkplaats, retail, leisure & cultuur, sport & recreatie, gezondheidszorg & welzijn.

Waar is SterVloeren beschikbaar?

SterVloeren is beschikbaar in heel Nederland en komt graag bij jouw bedrijf langs, ongeacht de locatie.

Hoeveel ervaring heeft SterVloeren in het leggen van bedrijfsvloeren?

Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise is SterVloeren gespecialiseerd in het leggen van diverse bedrijfsvloeren.

Biedt SterVloeren service buiten kantooruren?

Ja, SterVloeren biedt 24/7 service, aangepast aan jouw planning, inclusief in- en uitruimservice.

Wordt het in- en uitruimen van de locatie verzorgd door SterVloeren?

Ja, SterVloeren regelt het in- en uitruimen van je locatie, waardoor je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Is het inmeten van de benodigde ruimte kosteloos?

Ja, de experts van SterVloeren komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen kosteloos en correct uit te voeren.

Wat gebeurt er als de ondervloer niet geschikt is voor de nieuwe vloer?

Als de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op

Contact Informatie

+31 (0)85 060 6954
info@stervloeren.nl
Stervloeren
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

In heel Nederland beschikbaar

Waar jouw bedrijf ook gevestigd is; wij komen graag bij je langs.

30+ Jaar ervaring en expertise

Meer dan 30 jaar vakmanschap vormt de basis van onze ruime ervaring met diverse bedrijfsvloeren.

24/7 Service

Altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. We passen ons aan jouw planning aan.

In en Uitruimservice

Laat het maar aan ons over! Wij regelen het in- en uitruimen van je locatie, zodat je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Kosteloos inmeten

Onze experts komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen correct uit te voeren.
Stervloeren© 2024 door Contentboer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram