In heel Nederland beschikbaar
30+ Jaar ervaring en expertise
24/7 Service
In en Uitruimservice
Kosteloos inmeten

Horeca

Ontdek de veelzijdigheid van SterVloeren, de specialist in horecavloeren die aan de hoogste eisen voldoen. Of het nu gaat om een bruisend hotel, een sfeervol restaurant, een levendig café, of een dynamische nachtclub, wij begrijpen dat elke horecagelegenheid unieke uitdagingen kent.

In hotels, waar constante voetstappen de gangen en receptieruimtes vullen, bieden onze vloeren de perfecte mix van stijl en duurzaamheid. Denk aan de soepele overgang van koffers en de regelmatige schoonmaakroutine.
Voor restaurants, waar bewegende stoelen en tafels de norm zijn en waar morsingen van voedsel en drankjes kunnen voorkomen, leveren onze vloeren niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook praktisch gemak met eenvoudig schoon te maken oppervlakken.

In cafés, waar schuivende stoelen en hoge verkeersintensiteit heersen, bieden onze vloeren de nodige stevigheid voor een bruisende omgeving. Bestand tegen morsingen van drankjes en klaar voor spontane dansmomenten.

Voor nachtclubs, waar traditionele houten vloeren worden vervangen door onze PVC- of linoleumvloeren, openen zich diverse mogelijkheden voor creatieve ontwerpen. Denk aan opvallende patronen en kleuren die passen bij de dynamische sfeer van een nachtclub. Met meer dan 30 jaar ervaring staat SterVloeren klaar om advies te geven over de perfecte vloer die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw nachtclub.

Wil jij weten wat jouw vloer precies gaat kosten?

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 
24 uur een prijsopgave op maat
Offerte aanvragen
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Diverse Horecavloeren in alle Stijlen

Ontdek een uitgebreid scala aan vloermogelijkheden bij SterVloeren, waar horecavloeren een prominente plaats innemen. Binnen ons diverse aanbod vind je onder andere PVC vloeren met duurzame houtprints of een stijlvol visgraatmotief. Voor een solide, vloeistofdichte oplossing bieden wij ook gietvloeren van topkwaliteit.

Naast deze opties hebben we betonlook vloeren, rubber vloeren en natuurlijk linoleum/marmoleum vloeren in ons assortiment. Bekijk hier ons volledige aanbod aan vloeren. Elk van deze vloeren kan dienen als een perfecte keuze voor jouw horecagelegenheid. Benieuwd welke horecavloer het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften? Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen graag langs (in jouw zaak) voor een deskundig advies!

Wat mag je verwachten van onze dienstverlening voor horecavloeren?

Naast onze competitieve prijzen staat onze service centraal. Wat houdt deze service precies in?
Onze teams zijn 24/7 beschikbaar, ook in het weekend.
Een PVC vloer is bestand tegen extreem hoge vloerbelasting
PVC vloeren zijn zeer onderhoudsarm. Stoffen en droog/nat dweilen is vaak al voldoende
Met deze aanpak kun je te allen tijde ongestoord doorgaan met je werkzaamheden, waarbij we ervoor zorgen dat je zo min mogelijk overlast ervaart bij het plaatsen van nieuwe horecavloeren.

Persoonlijk advies van onze experts nodig?

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom staan onze specialisten klaar om je te assisteren bij het kiezen van het beste product voor jouw project. Of je nu al een specifieke vloer in gedachten hebt of nog helemaal zoekende bent, onze experts geven graag advies om je te begeleiden naar de juiste vloer. Neem contact met ons op!
Direct Advies
+31 (0)85 060 6954

Stervloeren in het nieuws

Rico Verhoeven en Stervloeren verslaan samen jongerenprobleem

tervloeren, een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeren, heeft recentelijk een bijzondere samenwerking aangekondigd met kickbokser en wereldkampioen Rico Verhoeven. Onder leiding van directeur Nick Manvis zal Stervloeren de vloeren sponsoren voor een huis in Halsteren waar Verhoeven uithuis geplaatste jongeren wil gaan plaatsen. Dit initiatief heeft als doel om deze jongeren een plek te bieden waar zij tot rust kunnen komen en zichzelf kunnen ontwikkelen, om zo weer sterk in de maatschappij te kunnen staan.

Het idee voor dit project is ontstaan toen Verhoeven in contact kwam met Nick Manvis, een oude jeugdvriend van de familie Verhoeven en tevens directeur van Stervloeren. Na het horen van Verhoevens plannen om een huis te openen voor uithuis geplaatste jongeren, bood Manvis meteen zijn hulp aan. “Het is hartverscheurend om te zien dat er zoveel jongeren in de samenleving zijn die geen stabiele thuisbasis hebben en niet de juiste kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom zetten we ons graag in om dit project te ondersteunen en bij te dragen aan een betere toekomst voor deze jongeren.” aldus Manvis.
Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Hoe gaan we te werk

Elke stap in dit proces wordt met zorg en aandacht doorlopen, met als doel je de ideale vloeroplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Advies en Consultatie

Zodra je contact met ons opneemt, zullen onze experts je benaderen voor een advies- en consultatiegesprek. Hierin bespreken we jouw wensen, eisen en de specifieke behoeften van de ruimte om de opdracht beter te begrijpen.

Vloerselectie

Op basis van ons advies, waarbij we rekening hebben gehouden met je budget en wensen, wordt de meest geschikte vloer geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment

Voormeting en Inspectie

Onze professionals voeren nauwkeurige metingen en inspecties bij jou op locatie uit om de benodigde hoeveelheden te bepalen en eventuele voorbereidende werkzaamheden vast te stellen.

Ondervloer Voorbereiding

Wanneer de ondervloer niet geschikt blijkt te zijn voor het creëren van een optimale basis voor de nieuwe vloer, wordt deze voorbereid door te egaliseren of andere voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Vakkundige Installatie

Onze ervaren vakmensen installeren de vloer met precisie en vakmanschap, rekening houdend met de specifieke vereisten van het gekozen vloertype.

Kwaliteitscontrole

Na installatie wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan onze hoge standaarden en aan jouw verwachtingen.

Oplevering en Nazorg

De opgeleverde vloer wordt aan jou gepresenteerd en er wordt nazorg geboden, waarbij eventuele vragen worden beantwoord en aanvullende informatie wordt verstrekt.

Stuur ons een bericht

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op

Contact Informatie

info@stervloeren.nl
Stervloeren
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

In heel Nederland beschikbaar

Waar jouw bedrijf ook gevestigd is; wij komen graag bij je langs.

30+ Jaar ervaring en expertise

Meer dan 30 jaar vakmanschap vormt de basis van onze ruime ervaring met diverse bedrijfsvloeren.

24/7 Service

Altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. We passen ons aan jouw planning aan.

In en Uitruimservice

Laat het maar aan ons over! Wij regelen het in- en uitruimen van je locatie, zodat je je kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Kosteloos inmeten

Onze experts komen persoonlijk langs om alle benodigde metingen correct uit te voeren.
Stervloeren© 2024 door Contentboer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram