Goedendag,


Mijn naam is Marjan Manvis en ik verkoop vloeren voor Stervloeren in de winkel van wonen&zo purmerend.
Hier een verslagje van een zaterdag in de winkel Wonen&Zo Purmerend op de Gedempte Singelgracht 6.

Afgelopen zaterdag de 18-02 was en zeer geslaagde drukke dag. Heel veel belangstelling voor onze pvc vloeren.
We hebben inmiddels zoveel pvc in de winkel dat er voor ieder wel een mooie plank tussen zit.

Waar wij ons in onderscheiden is natuurlijk het stylen met kleur, stoffen en meubels die wij natuurlijk in de winkel hebben. Vaak is het een zoektocht naar de juiste plank, patroon en kleur die bij u past.
Ik adviseer altijd om de plank/strook mee te nemen naar huis. Om deze in eigen omgeving met dag en avond ligt te bekijken. Vaak bekijken we nog een 2e of 3e plank, maar wij gaan door tot dat de klant er een goed gevoel bij heeft.
Het is erg leuk om zo naar het eind resultaat te groeien.

Ik (Marjan) ben vaak zo enthousiast alsof het lijkt dat ik voor me eigen huis bezig ben. Zo hebben wij al heel wat tevreden klanten op onze naam staan. Denk dan over projecten in de Beemster en weidevenne waar veel gebouwd wordt op dit moment. U krijgt van mij goed advies betreft de diktes, slijtage, lengte en breedte. Sommige planken zijn antislip en brandvertragend. 

Verder niet onbelangrijk om te vermelden is dat wij zelf inkopen en leggen. Hierdoor zijn wij prijstechnisch zeer gunstig tegenover andere woning inrichters. Vragen over onze vloeren?? Dan bent u van harte welkom in de winkel van Wonen&Zo Purmerend op de gedempte singelgracht 6

Met vriendelijke groeten,

Marjan Manvis

Aanwezig op Woensdag, Vrijdag en zaterdag

pvc vloer in uw woonka