Stervloeren krijgt de laatste tijd veel vragen over de zeer gewilde PVC vloeren. En dat is natuurlijk niet voor niks. De kunststof vloeren zijn perfect om in woningen, winkel en kantoorpanden of andere openbare ruimtes te gebruiken. Ook in ziekenhuizen en restaurants kom je ze vaak tegen, zoals restaurant spijkerman te purmerend. De PVC vloeren zijn slijtvast, hygiënisch en onderhoudsarm. Tegenwoordig worden ze zo realistisch nagemaakt dat het niet meer van echt te onderscheiden valt. Stervloeren levert alleen maar top kwaliteit tegen een top prijs. Kom langs in onze winkel Wonen&Zo Purmerend


Voordelen van een PVC vloer

  • Gemakkelijk schoon te houden; hygiënisch en vuilafstotend.(Vochtig doekje is genoeg voor schoonmaak)
  • Uitzonderlijke lengte voor een zeer realistische uitstraling.
  • Niet van natuurlijke materialen te onderscheiden.
  • Combineert uitstekend met vloerverwarming.
  • Keuze uit PVC-stroken, tegels, Click PVC en Magnetische PVC.
  • Ideale  voor huisdieren.
  • Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.
  • PVC-vloeren zijn geluidsreducerend.
  • Slijtvaste toplaag; lange levensduur.

Wilt u graag meer weten over de pvc vloeren? Bel dan gerust 0654721150. Stervloeren komt geheel vrijblijvend bij u thuis langs om advies te geven.


Waarom zou ik voor een PVC vloer kiezen?

Misschien heeft u wel eens een pvc vloer bij een bedrijf, kennis of familielid van u zien liggen, maar waarom kiezen deze mensen of bedrijven nou voor pvc? Wat maakt de pvc vloer nou tot een aantrekkelijk en veel verkocht product? Hieronder treft u de voordelen van een pvc vloer aan.

Onderhoud

Om te beginnen is de pvc vloer onderhoudsarm. Door het vuilafstotende karakter is de vloer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door licht vochtig te reinigen. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woon-, slaapkamers en keukens, maar ook in winkels, kantoorruimten of zelfs restaurants. Een pvc vloer is zeer hard waardoor beschadigingen niet snel zullen optreden.

Lage Rc-waarde en geluidsreductie

Of het nou een pvc vloer in tegelvorm is, in plankenvorm of in patroonvorm gelegd, pvc vloeren zijn allemaal stil. Dankzij de lage rc-waarde zijn pvc vloeren uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming. Bovendien staan pvc vloeren garant voor een aangenaam loopgeluid.

Anti-allergisch en hygiënisch

Pvc vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Bacteriën en vuil kunnen zich niet vasthechten aan de vloer omdat de vloer volledig vlak is. Niet voor niets worden pvc vloeren gelegd in woningen, ziekenhuizen, zorginstellingen of openbare ruimtes.

Realistisch

Door de moderne technieken worden de pvc vloeren steeds realistischer en zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden. Of het nou een speciaal bewerkte houtsoort is of de look van natuursteen, onze pvc vloeren geven het perfect weer. U haalt met pvc dus het effect van natuurlijke vloerbedekking in huis, maar heeft niet de nadelen ervan in de vorm van onderhoud!

Betaalbaar

Een goede en natuurlijk uitziende vloerbedekking is vaak niet goedkoop. Toch komt u bij Stervloeren vaak voordeliger uit dan bij andere vloeren zaken, dat komt doordat Stervloeren de vloeren ZELF LEVEREN EN LEGGEN. Waardoor wij vaker voordeliger uit komen! Tel hier onze uitstekende service en garantie bij op en u heeft een zorgeloze en betaalbare vloer die heel wat jaren meegaat!

Uniek

Van badkamertegels tot leisteen of keramiek, van Eiken dessin tot Notenhout, van trendy tot klassiek, de collecties van Stervloeren creëren een uniek gevoel. Door ons grote aanbod is er altijd een vloer te vinden die bij u past.

De voordelen van pvc nog even op een rijtje:

– De vloeren hebben een geluiddempende werking.
– De vloer is niet glad.
– Vloeren van Stervloeren hebben een dikte van 2 tot 10mm.
– Er ontstaat geen statische elektriciteit.
– De vloer is brandwerend.
– Door de lage Rc-waarde bespaart u op stookkosten.
– Gunstige garantiebepalingen.
– De vloeren zijn onverwoestbaar maar toch zijn delen eenvoudig te vervangen.