Stervloeren levert en legt ook laminaat. Als u keuze is gevallen voor laminaat kunt u gerust lang komen in de winkel Wonen&Zo Purmerend. Wij presenteren daar laminaat vloeren van o.a Hoomline, Gelasta en Beautifloor. Dit zijn 3 zeer goeie leveranciers van laminaat waar wij nauw mee samenwerken.


Laminaat vloeren

Laminaatvloeren zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd want laminaatvloeren worden steeds beter. Een laminaatvloer is eigenlijk een papierdecor op een plaat HDF. Deze papierlaag wordt voorzien van een keiharde slijtlaag waarin men mooie houtnerfstructuur of synchroon lopende structuur perst. Ook de decors worden steeds authentieker. Door deze techniek is een laminaatvloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Installatie van een laminaat vloer op vloerverwarming is geen enkel probleem. Ook het onderhoud van laminaat is zeer eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of stofwissen is vaak al voldoende.

Wilt u een Hoomline, Gelasta of Beautifloor laminaat vloer in een kantoor, winkel, huis, restaurant etc. Neem dan gerust contact met ons op : 0654721150 of kom langs in de winkel van Wonen&Zo Purmerend.